Παρουσιαση

To 1956 o Βασίλειος Δέλλιος ίδρυσε μια ατομική επιχείρηση με αντικείμενο την κατασκευή θαλάμων ανελκυστήρων. Αν και έχουν αλλάξει πολλά από τον πρώτο καιρό, έχει παραμείνει αναλλοίωτη η φιλοσοφία και το πνεύμα της επιχείρησης.

Η βιομηχανία ανελκυστήρων Δέλλιος Α.Β.Ε.Τ.Ε., με την πολυετή δραστηριότητα της στον κλάδο των ανελκυστήρων, έχει στο ενεργητικό της, την κατασκευή περισσότερων από 60.000 θαλάμων και 260.000 θυρών ανελκυστήρων γεγονός που την τοποθετεί στις πρώτες θέσεις στον κλάδο αυτό. Η εξειδίκευση της εταιρίας στον κατασκευαστικό τομέα έδωσε στην ελληνική αγορά μια σειρά από δημοφιλή μοντέλα τόσο σε θαλάμους όσο και σε πόρτες ανελκυστήρων ενώ παράλληλα κέρδισε τον τίτλο του πολυτίμου συνεργάτη και στις περιπτώσεις των κατά παραγγελία κατασκευών.

Η πορεία της Δέλλιος Α.Β.Ε.Τ.Ε. βασίστηκε και βασίζεται στην αναγωγή των «απλών» κατασκευών σε δημιουργίες υψηλής αισθητικής και σταθερής ποιότητας. Η σταθερή ποιότητα παραγωγής πιστοποιείται επίσημα με πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας και ακολουθώντας τους ευρωπαικούς κανονισμούς. Χρησιμοποιώντας αυστηρά επιλεγμένα υλικά και παραγωγικές διαδικασίες ευρωπαϊκών standards, κάθε σχέδιο που παράγεται αποτελεί μια εγγύηση ποιότητας. Παράγονται  και διατίθενται ξεχωριστά όλα τα υποπροιόντα όπως κομβιοδόχοι,  οροφές, κουπαστές, ξύλινα πορτάκια, inox γωνίες κ.α., καθώς η παραγωγική ικανότητα χαρακτηρίζεται από μοναδική ευελιξία και δυναμική.

Κυρίαρχος είναι ο ρόλος του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας που απαρτίζεται από ανθρώπους καταρτισμένους τεχνικά με ανώτερη εκπαίδευση οι οποίοι με τις γνώσεις, τις ιδέες και την αισθητική τους διεκπεραιώνουν καθημερινά κατασκευές πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

  • Ελληνικά
  • English